Avocatul lui Trump ameninţă: Avem multe dezvăluiri despre Biden. Încă n-am ajuns la România!

Rudolf Giuliani
Rudolf Giuliani (Getty Images)

Rudy Giuliani, avocatul personal al preşedintelui american Donald Trump, a făcut o declaraţie neaşteptată, la Fox News, legată de potenţialele afaceri murdare pe care le-ar avea în România Joe Biden, posibil candidat la prezidenţialele din SUA de anul următor, a transmis Digi 24. Totuşi, Giuliani nu a oferit alte detalii cu privire la acest caz.

“Eu nici n-apuc să închei o propoziţie. Sunt contrazis imediat. Ia uitaţi-vă la un interviu cu oamenii lui Biden sau cu unul dintre lacheii democraţilor, ei primesc un sfert de oră pentru un răspuns. Şi ei spun prostii, gen Hunter Biden nu e de vină, punct. Eu sunt contrazis la un minut după ce am deschis gura. Eu n-apuc să spun nimic. Motivul pentru care nu mă vor în direct este că ei ştiu ceva despre care voi nu vorbiţi. Eu am totul aici”, a precizat avocatul lui Trump.

“Avem multe dezvăluiri. Încă n-am ajuns la România. Staţi să vedeţi când ajungem la România. Uitaţi ce mă preocupă: omul e un escroc, un mare escroc şi şi-a bătut joc de Statele Unite”, a adăugat Giuliani.

Remarcile bizare au fost făcute în contextul în care un denunţător anonim l-a acuzat pe Trump că l-ar fi presat pe omologul său ucrainean cu scopul de a obţine informaţii potenţial compromiţătoare legate de Joe Biden şi fiul său Hunter. Acuzaţia a stârnit valuri de nemulţumiri în rândul democraţilor, în special din cauza faptului că Biden ar putea deveni candidatul Partidului Democrat la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

Articolul integral aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne