Bacalbaşa se dezlănţuie: Iohannis nu-i român, dispreţuieşte românii. / Aluzii "naziste" la adresa Germaniei

Dr. Nicolae Bacalbaşa
Dr. Nicolae Bacalbaşa (Epoch Times România)

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a lansat o serie de acuzaţii halucinante, via TV Galaţi, la adresa Uniunii Europene, a preşedintelui Klaus Iohannis şi a cancelarului Angela Merkel, potrivit site-ul cetăţeanul.net

Vă prezentăm câteva extrase din declaraţiile făcute de Bacalbaşa la postul TV din Galaţi asociat cu PSD:

- Suntem intoxicaţi de către stăpânii noştri care ne călăresc. N-aş vrea să spun stăpânii noştri coloniali din cadrul Germano–Franţei şi coloniile ei, actuale sau pe care şi doreşte să li se subordoneze în întregime.

- Stăpânii noştri au reuşit să creeze un aparat de represiune controlat, culmea, de autohtoni, de românaşi de-ai noştri pe care, iarăşi, eu nu-i consider, ca şi pe domnul preşedinte, a fi români şi a ne ţine ca pe nişte căţei care trebuie subordonaţi, cu nasul în rahat.

- De aici este şi MCV-ul, care este o golănie ordinară, de aici şi banditismul neacceptării României în Schengen, după ce Germania ne-a obligat mai mult sau mai puţin direct să dăm sume uriaşe pentru aşa zisa securizare a frontierelor, care a fost pe de o parte securizarea frontierelor, pe de altă parte îmbogăţirea fără temei - s-a plătit mai mult pe lucruri care nu erau absolut necesare - a firmelor germane.

- Una este prestaţia unui provocator profesional, cum este din nefericire preşedintele acestei ţări, ales... în ce condiţii ales ar fi multe discuţii, dar ales şi care încalcă Constituţia României, care batjocoreşte voinţa populară şi pentru care faptul că Guvernul şi Parlamentul sunt rezultatele unei opţiuni populare nu are nicio importanţă. Pentru că dacă dispreţuieşti românii, nu poţi să aplici o regulă numită democraţie unei structuri pe care o dispreţuieşti. Nici nu pot să îl învinovăţesc. Germania a infiltrat timp de decenii, pentru că deşi Hitler a fost la putere numai 12 ani, poporul german, până în 1970, în proporţie de 70%, era pro-Hitlerist, după care a fost deviat de la această orientare prin creşterea nivelului de trai.

- Deci PSD nu îşi face niciun fel de iluzie în ceea ce-l priveşte pe numitul Iohannis. Nu. Dar într-un fel a reacţionat. M-a bucurat discuţia dintre doamna Dăncilă cu Fuhrerul feminin al Germaniei actuale, frau Merkel, care controlează toată politica Europei prin fake-uri, partide false, ştii, care toate sunt din PPE, adică etnic, poate non-germane dar servind interesele strict ale acestei ţări şi n-a cedat doamna Dăncilă. Dacă vrei, este un răspuns şi pentru numitul Klaus Werner.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne