Băiat austriac de 10 ani violat de un refugiat irakian. Motivul? O “urgenţă sexuală”

După valul de agresiuni sexuale comise de imigranţi în oraşul german Koln şi alte oraşe europene în ajunul Anului Nou, un nou incident iese la iveală. Un băiat de 10 ani a fost violat de un refugiat irakian într-o piscină din Viena.
Mai mulţi refugiaţi stau în faţa unui centru de procesare a solicitărilor pentru azil din Traiskirchen,  Austria, 17 august 2015.
Mai mulţi refugiaţi stau în faţa unui centru de procesare a solicitărilor pentru azil din Traiskirchen, Austria, 17 august 2015. (Captură Foto)

Luna trecută, un oraş german cu o populaţie de aproximativ 48.000 de locuitori şi situat la aproximativ 30 km sud de Koln – a interzis accesul imigranţilor la piscină publică după mai multe rapoarte privind hărţuirea sexuală a femeilor.

Primarul oraşului, citat de Reuters, a declarat că mai multe femei au acuzat că au fost hărţuite sexual şi acostate de grupuri de tineri migranţi, fiind forţate să părăsească locaţia. “Acest lucru m-a determinat să decid ca bărbaţii adulţi din centrele pentru solicitanţi de azil să nu mai poată intra în piscină până la noi dispoziţii”.

Decretul a fost adoptat la două săptămâni după ce grupuri de “arabi” ar fi atacat zeci de femei în oraşul Koln şi alte oraşe de pe cuprinsul Europei în ajunul Anului Nou.

În acest weekend a ieşit la iveală un alt incident tulburător: în 2 decembrie un tânăr migrant de 20 de ani a violat un băiat de 10 ani în piscina Theresienbad din Viena.

Atacul nu a fost raportat presei la acea vreme pentru a proteja victima, care a fugit plângând la un salvamar. Atacul ar fi avut loc într-un “separeu”.

Refugiatul – care în acele momente s-a întors în piscină – a fost arestat pe loc şi dus în custodia poliţiei. La secţia de poliţie, irakianul a declarat că a experimentat o “urgenţă sexuală”.

Bărbatul a afirmat că “nu a făcut sex de 4 luni” şi că era conştient de faptul că acţiunile sale sunt “interzise în orice ţară din lume”.

Refugiatul a declarat că are soţie şi o fiică în Irak.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe