Barna, despre Ioana Mihăilă: Sunt convins că va fi ministrul Sănătăţii care va trece România prin pandemie

Dan Barna
Dan Barna (Epoch Times România)

Copreşedintele Alianţei USR PLUS Dan Barna a afirmat, miercuri seară, la TVR1, că "prestaţia" Ioanei Mihăilă, de la depunerea jurământului dar şi din cadrul conferinţei de presă desfăşurate după ceremonia de învestire a acesteia în funcţia de ministru al Sănătăţii, i-a dat sentimentul "sănătos" că "Sănătatea e pe mâini bune".

„Avem un nou ministru al Sănătăţii care mi-a dat un foarte sănătos sentiment că Sănătatea e pe mâini bune. A fost prima conferinţă de presă a doamnei Ioana Mihăilă şi am văzut o femeie cu verv, prezenţă, asumată şi stăpână pe situaţie, într-un moment foarte delicat. A spus chiar la începutul conferinţei de presă că nu îşi imagina ca secretar de stat că va ajunge în situaţia să îşi asume acest minister – cel mai greu minister din România în această perioadă. [...] Prestaţia dânsei de astăzi - am fost alături ea şi la depunerea jurământului, şi la această conferinţa de presă - mi-a dat un sănătos sentiment că Sănătatea e pe mâini bune. Şi deşi sunt multe pariuri că va rezista o lună, două săptămâni, două luni etc, sunt convins că Ioana Mihăilă va fi ministrul Sănătăţii care va trece România prin pandemie", a declarat vicepremierul.

Totodată, liderul USR a adăugat că are "toată încrederea" în noul ministru al Sănătăţii.

"Avem un nou ministru al Sănătăţii în care am toată încrederea că va avea şi energia, şi înţelepciunea ca aceste proiecte începute de Vlad, proiecte de reforme importante, transparentizare, examene pe bune, numirile nu se mai fac aşa, din pix, ci pur şi simplu pe criterii de valoare, vorbim de conducerile spitalelor... Toate lucrurile acestea au exact rolul să scoată percepţia că de fapt totul este o vânzoleală subterană în care nimeni nu are niciun control şi cetăţeanul e pe nicăieri", a afirmat Dan Barna.

Reamintim că Ioana Mihăilă, fost secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a fost învestită în funcţia de ministru, la propunerea USR PLUS. Mihăilă a depus jurământul miercuri, la Palatul Cotroceni şi a declarat, într-o conferinţă de presă desfăşurată după învestire, că este decisă să continue proiectele demarate în timpul mandatului lui Vlad Voiculescu. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne