Baronul de Neamţ, după ce a făcut o slujbă la sediul PSD înainte de alegeri: Iohannis trebuie trimis înapoi la Sibiu

Ionel Arsene
Ionel Arsene

Liderul PSD Neamţ, Ionel Arsene, s-a arătat optimist înainte de alegerile prezidenţiale şi a vorbit despre debarcarea lui Klaus Iohannis de la Cotroceni, pe care îl acuză "de dezbinare, de vacanţe şi război cu PSD".

"Suntem optimişti înainte de primul tur al alegerilor prezidenţiale. M-am întâlnit cu colegii mei din zona Târgu Neamţ şi după ce am luat parte la slujba de sfinţire a sediului, am discutat despre campanie şi ce mai avem de făcut.

Membrii PSD Neamţ au mers în tot judeţul şi le-au vorbit oamenilor despre cel mai potrivit dintre candidaţi pentru preşedinţie: Viorica Dăncilă. După cinci ani de dezbinare, de vacanţe şi război cu PSD, Klaus Iohannis ar trebui trimis la Sibiu, să locuiască într-una din cele 6 case luate cu bani din meditaţii. Ne-ajunge.

Avem nevoie de un preşedinte muncitor şi implicat. Sper să fie cât mai mulţi nemţeni care să voteze #cuinima! Le mulţumesc colegilor din PSD Târgu Neamţ că au fost atât de activi! Rezultatele vor arăta cât am muncit fiecare!", a scris Ionel Arsene, pe Facebook.

foto
foto (Ionel Arsene)

foto
foto (Ionel Arsene)

foto
foto