Bătaie între două directoare de la DSP Ialomiţa. Poliţia a deschis dosar penal

Echipaj de Politie
Echipaj de Politie (Epoch Times România)

Directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Marinela Radu ar fi lovit-o pe Denisa Ioniţă, directorul economic al instituţiei. Incidentul s-ar fi petrecut miercuri într-unul din birourile DSP Ialomiţa, relatează independentonline.ro. Ambele directoare au fost audiate de către poliţişti.

Potrivit sursei citate, principalul motiv pentru care şefele DSP Ialomiţa s-ar fi luat la bătaie ar fi o serie de documente care ar fi trebuit semnate. Revoltată de faptul că directorul economic Denisa Ioniţă refuză să semneze hârtiile, directorul Marinela Radu ar fi luat-o la bătaie.

La faţa locului au fost chemaţi şi poliţiştii, în urma unui apel la 112.

Cea care ar fi sunat la numărul de urgenţă 112 ar fi fost secretara DSP Ialomiţa, panicată de conflictul care ar fi izbucnit în biroul directorului executiv, continuă site-ul citat.

Conform sursei citate, angajaţii DSP Ialomiţa nu s-au arătat surprinşi de acest incident, cele două şefe având deseori accese de furie în faţa funcţionarilor.

Poliţiştii le-au audiat la sediul DSP Ialomiţa atât pe Radu, cât şi pe Ioniţă, fiind deschis şi un dosar penal.

Marinela Radu a precizat că în acest scandal se consideră o victimă, continuă independentonline.ro. Potrivit declaraţiilor ei, aceasta ar fi fost agresată de Ioniţă.

“Eu am fost cea care a sunat la 112. Pur şi simplu m-am trezit cu domnişoara Denisa în birou. M-a îmbrâncit şi m-a tras de sacou. M-am speriat foarte tare. Merg la spital să-mi iau tensiunea!”, a precizat Radu.