Bebeluşii soldăţei (video)

Gemenii
Gemenii (YouTube)

Cine nu şi-ar dori măcar odată ca cei mici să asculte de părinţi din prima încercare, fără lungi controverse atunci când vine vorba de ora de culcare?

Privindu-i însă pe gemenii din video, putem afirma că aceşti gemeni se comportă ca nişte mici soldaţi, gata să execute ordinul primit, disciplinaţi şi foarte drăguţi.

Nici nu a fost nevoie ca mama lor să zică de două ori “mergeţi la culcare” că cei doi fraţi gemeni, în vârstă numai de un an şi jumătate, îşi iau biberoanele şi se îndreaptă în pas alert către dormitorul lor. Fără nicio greutate, îşi escaladează grătarele pătuţurilor, exact ca nişte soldăţei în acţiune, după care se pregătesc de culcare. Nu înainte de a le spune părinţilor “noapte bună” şi a-şi primi păturica preferată.

Mămica lor spune în descrierea filmuleţului că într-o zi le-a zis gemenilor să meargă în pătuţurile lor. Şi aceştia au făcut-o. “Am fost şocată atunci, dar acum o fac în mod regulat”. Mi s-a părut atât de drăguţ, aşa că i-am filmat când fac asta, pentru a îi arăta familiei noastre, care trăieşte departe.”

Gemenii mai au încă un frate şi o soră mai mari şi un frăţior mai mic, iar urmărindu-le activităţile postate în mediul viral, par cea mai fericită familie din lume. Şi pentru că gemenii au mai crescut între timp, o să revenim cu un filmuleţ în care vom arăta că odată cu vârsta bebeluşii soldăţei au rămas la fel de ascultători, doar tehnicile s-au îmbunătăţit.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.