Belinda Bencic câştigă titlul la Kremlin Cup (video)

Jucătoarea elveţiană Belinda Bencic, în vârstă de 22 de ani, proaspăt calificată la Turneul Campioanelor de la Shenzhen, a învins-o pe Anastasia Pavliucenkova în finala de la Moscova.
Jucătoarea elveţiană Belinda Bencic şi rusoaica Anastasia Pavliucenkova, finalistele turneului WTA Kremlin Cup.
Jucătoarea elveţiană Belinda Bencic şi rusoaica Anastasia Pavliucenkova, finalistele turneului WTA Kremlin Cup. (Кубок Кремля/facebook)

Jucătoarea elveţiană de tenis Belinda Bencic (locul 10 WTA, favorita nr. 3) a câştigat titlul la turneul WTA de la Moscova, dotat cu premii totale de 1.032.000 dolari, după ce a învins-o pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova (locul 40 WTA) în trei seturi, cu 3-6, 6-1, 6-1.

Bencic, ultima calificată la Turneul Campioanelor de la Shenzhen (27 octombrie - 3 noiembrie), a cucerit al doilea trofeu din acest sezon, după cel obţinut la Dubai, şi al patrulea al carierei.

Pavliucenkova a câştigat acest trofeu în 2014, iar în 2015 a pierdut în finală.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport