Bianca Andreescu va participa la un turneu de tenis

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu.
Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu. (Getty Images)

Bianca Andreescu, prima jucătoare de tenis din Canada care a cucerit un titlu de Mare Şlem a dezvăluit că va participa la o competiţie pe echipe, începând din 23 iunie, în oraşul american Charleston, Carolina de Sud, care se va disputa fără public, în condiţiile pandemiei de coronavirus.

Printre cele 16 jucătoare care vor participa la acest turneu se află Bianca Andreescu, câştigătoarea de anul trecut a trofeului de la US Open, şi americanca Sofia Kenin, învingătoare la Australian Open la începutul anului.

Cele 16 jucătoare vor fi împărţite în două echipe, conduse de americancele Madison Keys şi Bethanie Mattek-Sands. Mai sunt prezente belarusa Victoria Azarenka, fost lider mondial, americanca Sloane Stephens, victorioasă la US Open în 2017, portoricana Monica Puig, campioană olimpică la Rio în 2016, şi americancele Amanda Anisimova, Jennifer Brady, Danielle Collins, Emma Navarro, Alison Riske şi Shelby Rogers, canadiencele Eugenie Bouchard şi Leylah Fernandez, precum şi australianca Ajla Tomljanovic.