Biletele de avion spre Maldive – destinaţii exotice la preţuri obişnuite!

Maldive
Maldive (IAgency)

Situat în Oceanul Indian, Maldive se numără printre cele mai mici state asiatice, atât ca suprafaţă, cât şi ca populaţie, dar este, în acelaşi timp, şi unul dintre cele mai fermecătoare. Drept dovadă, două milioane de turişti din întreaga lume sosesc aici constant pentru a se bucura de minunăţiile oferite de cele 26 de insule.

Plajele acoperite cu nisip fin, de culoare albă, recifurile de corali, vegetaţia luxuriantă şi resorturile de lux reprezintă tot atâtea motive pentru a cumpăra bilete avion Maldive.

Compania aeriană Animawings îşi respectă promisiunea pe care a făcut-o încă de la înfiinţare şi îţi permite să vizitezi destinaţii exotice la preţuri obişnuite. Acum, poţi să cumperi bilete de avion spre Maldive cu plecare din Aeroportul Henri Coandă, şi sosire în Aeroportul Velana, situat pe insula Hulhule.

Iată câteva dintre obiectivele pe care nu trebuie să le ratezi, odată ce vei ajunge în această ţară mirifică!

Male – o capitală mică, dar plină de farmec!

Male este capitala şi cel mai mare oraş din ţară, însă nu trebuie să-ţi imaginezi că s-ar compara în vreun fel cu marile oraşe europene. Are doar puţin peste 200 000 de locuitori, suficient pentru a le oferi o serie de experienţe pline de farmec tuturor celor care îşi cumpără bilete de avion spre Maldive.

Maldive
Maldive (IAgency)

Dacă vrei să vezi atelierele unor artişti ai locului, poţi să începi vizita la Galeria Esejihi, cu sediul într-o clădire construită în 1870, care odinioară a aparţinut unui nobil local. Vei putea să admiri atât artă tradiţională, cât şi modernă şi chiar să profiţi de şansa de a participa la o expoziţie cu vânzare.

Călătoria poate continua cu o vizită a Vechii Moschei de Vineri, construcţie religioasă datând din 1656. Unele dintre panourile din lemn frumos decorate, expuse în interior, sunt chiar mai vechi, precum cel care zugrăveşte introducerea religiei islamice pe insulă, care a înlocuit vechiul budism. Structura clădirii este realizată din piatră de coral.

După liniştea acestui loc sacru, unde este cerută o ţinută decentă, poţi avea parte de o experienţă total diferită în Piaţa de peşte din Male. Aici sosesc pescari de pe diferite insule, care vând ceea ce au prins în ziua respectivă. Pe lângă peşte proaspăt cu un gust minunat, vei găsi şi fructe şi legume exotice, specifice acestei zone a lumii.

Toate minunăţiile oceanului!

Tot ceea ce are mai frumos acest stat insular are, cumva, legătură cu oceanul şi cu apa. Aşadar, odată ce ai ales bilete de avion spre Maldive, pregăteşte-te pentru o mulţime de experienţe acvatice deosebite!

Ca să începi în forţă, trebuie să ştii că ai inclusiv posibilitatea de a te plimba cu submarinul printre corali, delfini, ţestoase, pisici de mare şi peşti de toate culorile imaginabile.

Însă poţi să cunoşti şi altfel viaţa din adâncuri, printr-un contact mult mai direct! Poţi să faci scufundări şi snorkeling în cele mai bune condiţii pe multe dintre insulele arhipelagului, preferatul turiştilor fiind reciful de corali Banana, botezat astfel după forma pe care o are.

Dacă ţi se face foame, poţi să iei masa înconjurat, de asemenea, de peşti, în mai multe restaurante subacvatice extrem de spectaculoase. Sub apă sau pe oricare din frumoasele plaje, peştele şi fructele de mare se găsesc din belşug, oferindu-ţi experienţe culinare de neuitat.

Profită de oferte la bilete avion Maldive şi oferă-ţi un cadou de neuitat ţie şi celor dragi!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură