Boc: Cred că viitorul României aparţine PNL-ului şi USR-ului. Sper ca românii să nu cadă în capcana PSD

Emil Boc
Emil Boc (Epoch Times România)

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a atras atenţia, într-o intervenţie pentru B1 TV, că este extrem de important ca PNL şi Alianţa USR-PLUS să se înţeleagă, pentru a putea guverna împreună după alegerile parlamentare, astfel încât să demareze modernizarea României.

"Pentru mine lucrurile sunt foarte simple. Atât PNL, cât şi USR sunt de aceeaşi parte a baricadei şi nu trebuie să pierdem esenţa, fondul. Ambele formaţiuni doresc să înlăture PSD de la guvernare şi să nu avem în perioada 2020-2024 niciun fel de guvernare PSD care să mai poată bloca modernizarea României. Cred că viitorul României aparţine PNL-ului şi USR-ului, cred în acest proiect că va moderniza România. Evident că mai sunt nişte alegeri, dar nu trebuie să uităm că suntem de aceeaşi parte a baricadei şi nu în aceeaşi barcă cu PSD. După mine, asta e cel mai important", a afirmat Boc.

Edilul liberal şi-a manifestat apoi speranţa că PNL şi USR-PLUS vor reuşi să obţină, după alegerile parlamentare, o majoritate suficient de confortabilă încât să poată implementa chiar şi reforma constituţională:

"Sper ca PNL să-şi continue seria de reuşite electorale. Ar trebui şi va câştiga şi parlamentarele şi sper să o facă cu un scor convingător. Mai sper ca partenerii de la USR să aibă un scor care să ne permită o guvernare majoritară, care să ne permită să facem adevăratele forme ale României chiar şi reforma constituţională pentru care avem nevoie de două treimi. Românii sper să nu cadă în capcana PSD, ca în 2012 şi 2016. Nu mai merge guvernare (PSD) de trei ani în care faci dezmăţ, şi apoi vin alţii să facă curăţenie, şi apoi iar te prezinţi la vot să spui că PSD e curat ca lacrima. Nu trebuie să mai cădem în această capcană. (...) Viitorul României e în UE."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne