Box. Tevin Farmer, victorios în faţa irlandezului Jono Carroll

Pugilistul american şi-a apărat cu succes titlul mondial IBF la categoria super-pană, fiind declarat învingător la puncte de toţi cei trei arbitri, într-o gală desfăşurată vineri la Liacouras Center, Philadelphia (Statele Unite).
Boxerul american Tevin Farmer.
Boxerul american Tevin Farmer. (Tevin Sucessful Farmer/facebook)

Boxerul american Tevin Farmer (28 de ani) a obţinut o nouă victorie - cea de-a 29-a a carierei, vineri, într-o gală desfăşurată la Philadelphia, acolo unde şi-a pus în joc pentru a treia oară titlul de campion mondial IBF a categoriei super-pană.

Adversarul său - irlandezul Jono Carroll, a fost declarat pierzător la puncte de arbitri la capătul celor 12 reprize (117-111, 117-111 şi 117-110), acesta aflându-se de altfel la prima sa înfrângere, palmaresul său înaintea acestui duel contabilizând 16 victorii şi un egal.

Farmer, care numără acum 29 victorii, 4 înfrângeri şi un egal, a cucerit centura IBF de la australianul Billy Dib în august 2018.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport