Brad Pitt a recunoscut că a încercat să „scape” de „greşeli” prin abuzul de alcool

Într-un interviu cu actorul Anthony Hopkins, Brad Pitt a vorbit despre problemele sale personale, de la vechea dependenţă de alcool până la „greşelile” din trecut care trebuie „asumate”.
Brad Pitt la premiera filmului 'Salt', iulie 2010
Brad Pitt la premiera filmului 'Salt', iulie 2010 (ROBYN BECK / AFP / Getty Images)

La trei ani după ce Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au despărţit, Pitt a recunoscut că a încercat să evadeze, să scape de „greşelile” făcute prin consumul abuziv de alcool. Acum, susţine că a învăţat să îşi accepte greşelile şi să şi le asume.

Anthony Hopkins (în vârstă de 81 de ani) - care a jucat împreună cu Brad Pitt în filmul de succes „Meet Joe Black” - l-a intervievat pe Brad Pitt în noua ediţie a revistei Interview. În cadrul interviului cu veteranul actor, Pitt a vorbit despre problemele avute cu băutura,pe care le consideră o evadare, şi despre lupta împotriva alcoolului.

Vedeta în vârstă de 56 de ani, care are şase copii cu Angelina Jolie, de care s-a separat în 2016, a recunoscut că începe să „preţuiască” greşelile făcute în viaţă, pe care le consideră drept lecţii, deşi încă se luptă cu „vina”.

Pitt a mărturisit: „Vina cu care încă mai lupt ... Îmi dau seama, este ca un adevărat act de iertare pentru toate alegerile pe care le-am făcut şi de care nu sunt mândru, apreciez aceste lacune nu pentru că au dus la o oarecare înţelepciune, ci au dus la altceva. Nu poţi avea una fără cealaltă. O văd ca pe ceva ce am obţinut, acum, în acest moment al vieţii mele.”.

Dar Brad Pitt consideră că societatea este prea critică şi nu acordă suficientă atenţie modului în care oamenii învaţă din lucrurile pe care le-au făcut greşit. Se pare că a vrut să-i trimită un mesaj fostei partenere Angelina:

„Cred că trăim într-o perioadă în care suntem extrem de critici şi capabili să tratăm oamenii ca fiind de unică folosinţă. Întotdeauna am acordat o mare importanţă erorilor. Dar următoarea mişcare, ceea ce faci după greşeală, este ceea ce defineşte cu adevărat o persoană. Toţi vom face greşeli. Dar care este următorul pas? De obicei, în cultura noastră, nu încercăm să vedem care este următorul pas al acestei persoane. Şi asta este partea pe care o consider mult mai stimulativă şi mai interesantă."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură