Buzoianul Ciolacu, în turneu în Moldova. Băcăuanii i-au făcut o primire specială

Ciolacu, intampinat de moldoveni la Bacau
Loredana Diacu
18.05.2024

Aflat în turneu în Moldova, Marcel Ciolacu, premierul care a cerut cândva presei să nu îl "jignească" făcându-l moldovean, a avut parte de o primire specială în Bacău.

Liderul PSD ajunge în diferite oraşe unde are program oficial cu membrii filialei locale şi cu candidaţii la alegeri şi, în timp ce se află deja acolo cheamă presa la o conferinţă.

Premierul evită băile de mulţime şi ieşitul pe stradă însă, uneori, ajunge "strada" la el. La Bacău de exemplu, câţiva moldoveni s-au mobilizat şi au ieşit să-l întâmpine cu pancarte.

Ciolacu a vizitat la Bacău Spitalul Municipal care a fost ridicat cu banii din taxele şi impozitele băcăuanilor. Pavilionul vizitat de Ciolacu acum a fost prins de USR în PNRR.

La Athletic Park, un proiect construit în comun de Consiliul Judeţean şi de Primărie pe terenul primăriei, Ciolacu a fost întâmpinat din nou de cetăţeni care au ţinut să îl taxeze pentru declaraţia vizând Moldova. Printre protestatari s-au aflat şi membri USR.

Moldovenii care l-au primit pe Ciolacu au fost ţinuţi departe de către SPP. Dar chiar şi aşa Ciolacu a văzut mesajele. Mai tot timpul, liderii PSD locali se băgau între manifestanţi şi Ciolacu.

Ciolacu, intampinat de moldoveni la Bacau
Ciolacu, intampinat de moldoveni la Bacau

Ciolacu, intampinat de moldoveni la Bacau
Ciolacu, intampinat de moldoveni la Bacau

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor