California: Un cal se întoarce în grajdul cuprins de flăcări să-şi salveze familia [video]

Clipul video conţine imagini dramatice şi impresionante din California: un cal se confruntă cu flăcările pentru a-şi salva familia, inclusiv un mânz.
Incendiu în California
Incendiu în California (screenshot tramite video Youtube)

Dramaticul clip video al aşa-numitului Easy Fire din California arată momentul în care un cal este condus într-un loc sigur pe o autostradă, dar scapă şi se întoarce disperat alergând spre grajdul său cuprins de flăcări pentru a salva alţi cai prinşi în foc. Imaginile au apărut miercuri 30 octombrie, când Easy Fire din Valea Simi a ars rapid peste 1.000 de acri de teren în doar trei ore.

Fermierii încearcă frenetic să-şi salveze cabalinele conducându-le departe de flăcările şi fumul gros pe drumul din apropiere de Tierra Rejada.

(screenshot tramite thesun.co.uk)

Imaginile sunt dramatice dar ceea ce impresionează şi mai mult este disperarea unui cal negru. Acesta este condus într-un loc sigur de pe şosea, dar scapă şi fără frică se întoarce spre grajdul său, pentru a salva alţi doi cai, inclusiv un mânz tânăr, conducându-i pe calea sigură.

(screenshot tramite video Youtube)

(screenshot tramite video Youtube)

Statul California a declarat stare de urgenţă din cauza incendiilor devastatoare.

Mai multe informaţii: Heroic horse charges back into devastating California wildfires to save its family including baby;

Now THAT'S a loyal neigh-bor! Dramatic video shows a horse caught in the raging Easy Fire in California run back to its burning stable to steer another horse and a foal to safety