Campionatul italian de fotbal se va relua pe 20 iunie, cu meciul Torino - Parma

Iubitorii fotbalului se vor bucura din nou de spectacolul oferit de Serie A începând cu 20 iunie, anunţul fiind făcut, joi, de către ministrul italian al Sportului, Vincenzo Spadafora.
(Captură foto)

Întrerupt în data de 9 martie din cauza pandemiei de coronavirus, campionatul italian de fotbal se va relua în 20 iunie, potrivit anunţului făcut de ministrul italian al Sportului, Vincenzo Spadafora. Protagonistele vor fi echipele de fotbal Torino FC şi Parma.

Liga italiană a publicat ieri calendarul complet al ultimelor 12 etape rămase de disputat, respectiv cele patru partide restanţă din cadrul etapei a 25-a.

Aşadar, sâmbătă, 20 iunie, începând cu 19:30 (20:30 ora României) se va juca Torino FC - Parma, pentru ca apoi să aibă loc întâlnirea dintre Hellas Verona şi Cagliari, la 21:45. Duminică, partida Atalanta Bergamo - Sassuolo se va disputa de la ora locală 19:30, iar meciul Inter Milano - Sampdoria Genova de la 21:45.

Pentru acest final de campionat oficialii italieni s-au gândit să modifice orele de disputare a meciurilor pentru a limita efectele căldurii, astfel că majoritatea partidelor se vor desfăşura seara de la 19:30 sau 21:45. Doar 10 meciuri, majoritatea programate în nordul ţării, se vor disputa mai devreme, la 17:15.