Candidat USR-PLUS acuză o hoţie fără margini: Am luat zero voturi, deşi toată familia a votat pentru mine

Sandu Crăciun
Sandu Crăciun (Facebook)

Sandu Crăciun, candidatul USR-PLUS la Primăria Piatra Olt, a acuzat, marţi, o posibilă fraudă la alegeri. Mai exact, Crăciun a precizat că, deşi atât el cât şi familia sa şi-au exprimat votul în ziua alegerilor, pe procesul verbal, semnat şi ştampilat, Alianţa apare cu “zero” voturi.

“Rezultatul votului de la Piatra Olt poate fi uluitor, din păcate! Eu, candidat la funcţia de primar al oraşului Piatra Olt şi respectiv la funcţia de consilier local din partea Alianţei USR-PLUS, am fost arondat pentru a-mi exprima votul la secţia nr. 101 din Piatra Olt. La aceeaşi secţie de votare au fost arondaţi şi soţia mea împreună cu fiul şi fiica mea.

Rezultatul pentru alegerea consilierilor locali, înscris pe procesul verbal, semnat şi ştampilat de membrii comisiei împreună cu locţiitorul şi preşedintele de secţie: Alianţa USR-PLUS: 0!!!! Cu alte cuvinte, nici eu nu m-am votat???? Felicitări Biroului Electoral Local pentru munca depusă!!!”, a susţinut Crăciun pe pagina sa de Facebook.

Totodată, candidatul USR-PLUS i-a atras atenţia judecătorului Arabela Fănel, întrebându-l dacă “i se pare normală” această situaţie.

“Cu toate că având prieteni mulţi, neamuri, rude, familie, sunt în stare unii să jure pe Biblie că m-au votat, nu apare nimeni. Nici membrii familiei, copiii mei s-au deplasat din Bucureşti ca să mă susţină, şi-au făcut viza de flotant, m-au votat şi nu apar nici ei. Practic, nici zero, că pe procesul verbal încheiat e tras o liniuţă în dreptul rubricii Alianţa USR-PLUS pentru care am candidat”, a afirmat Sandu Crăciun pentru Digi 24.

De asemenea, Sandu Crăciun a ataşat în postarea sa fotocopii ale procesului verbal.

(Facebook)

(Facebook)

(Facebook)

(Facebook)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne