Cazanciuc: Când Iohannis vorbeşte împotriva PSD, vorbeşte împotriva propriului său popor

Robert Cazanciuc
Robert Cazanciuc (Epoch Times România)

Preşedintele Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc a lansat un nou atac la adresa premierului Orban, după ce acesta a criticat faptul că CCR a pus în mâna Parlamentului decizia privind stabilirea datei alegerilor. Concret, Cazanciuc a susţinut că declaraţiile lui Orban nu au nicio legătură cu ceea ce înseamnă respectarea statului de drept.

Cazanciuc l-a criticat şi pe Iohannis, susţinând că atunci când acesta vorbeşte împotriva PSD, vorbeşte de fapt împotriva propriului popor.

Social-democratul a adăugat că „alegerile vor fi amânate, pentru că situaţia pandemică din România nu permite organizarea în siguranţă”, iar scenariul şefului statului prezentat de Daniel Fenechiu nu se va întâmpla.

„Ajungem la decizia CCR. E un atac care nu are nicio legătură cu statul de drept al domnului Orban. Vorbea de politruci la nivelul Curţii Constituţionale. Din câte ştiu, la nivelul Curţii sunt în mare parte magistraţi. Cred că majoritatea sunt oameni care nu au avut nicio legătură cu cariera politică. Au fost numiţi de Parlamentul României. Aşa este procedura prevăzută de Constituţie. Şi preşedintele Iohannis încearcă să se transforme în preşedintele României şi nu poate. Rămâne preşedintele PNL în continuare. Când iese la Cotroceni şi vorbeşte împotriva unui partid politic, vorbeşte împotriva propriului său popor. Alegerile vor fi amânate, pentru că situaţia pandemică din România nu permite organizarea în siguranţă”, a declarat Cazanciuc, citat de Ziare.com