Ce mai pregăteşte PSD: Dan Nica, în cărţi pentru funcţia de comisar european

Dan Nica
Dan Nica (De la Dan Nica, Valeriu Zgonea, Constantin Nita - reuniunea BPN a PSD - 06.01.2014 (11797324713).jpg Partidul Social Democrat from Romaniaderivative w)

Surse social-democrate au declarat, pentru Mediafax, că europarlamentarul Dan Nica este favorit în PSD pentru postul de comisar european. Pe lista posibililor candidaţi, Dan Nica este urmat de Rovana Plumb, care însă nu se bucură de prea multă susţinere din partea partidului.

PSD nu are intenţia de a numi vreun comisar interimar, după ce Corina Creţu a fost aleasă europarlamentar.

În privinţa interimatului, europarlamentarul Cristian Preda a anunţat, într-o postare pe pagina sa de socializare, că preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, ar fi solicitat ca în locul Corinei Creţu să nu fie numită nicio persoană din partea României.

Dan Nica a fost liderul eurodeputaţilor PSD în legislatura anterioară a Parlamentului European. A obţinut un mandat de eurodeputat, candidând pe locul al cincilea pe lista formaţiunii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne