Ce spune Orban despre "racolarea" lui Nicuşor Dan în PNL

Ludovic Orban
Ludovic Orban (Epoch Times România)

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat marţi seară, la postul B1 TV, că "deocamdată" nu se discută subiectul înscrierii lui Nicuşor Dan - proaspăt ales primar general al Capitalei - în rândurile liberalilor.

Întrebat de moderatorul TV despre o eventuală înscriere a lui Nicuşor Dan în PNL, şeful liberalilor a replicat:

"Asta este o decizie pe care trebuie să o gândească Nicuşor Dan. Deocamdată, nu discutăm acest subiect. Deocamdată, Nicuşor Dan a fost ales cu sprijinul nostru şi cu sprijinul celor de la USR-PLUS, dar mai ales prin votul bucureştenilor, care aşteaptă".

Pe de altă parte, Orban a atras atenţia că este necesară o colaborare strânsă între noul primar general al Bucureştiului şi Guvern.

"Foarte multe proiecte sunt proiecte care sunt în legătură. E nevoie de o colaborare foarte bună între Primarul General al Capitalei şi Guvern. Vă dau un exemplu, metroul. Metroul e la Ministerul Transporturilor. Dezvoltarea reţelei de metrou se face de către Metrou şi de către Ministerul Transporturilor, dar ea trebuie să se facă pe un concept de mobilitate, care este convenit cu Primăria Capitalei şi eventual şi cu arealul metropolitan", a afirmat Orban.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne