Cenuşă după anunţul lui Plahotniuc: Un lucru este sigur, niciun oligarh egocentric nu vrea să plece pentru totdeauna

Dionis Cenuşă
Dionis Cenuşă (expert-grup.org)

„Plahotniuc a plecat de două ori, din ţară şi din partid”, scrie politologul moldovean, Dionis Cenuşă, pe pagina sa de Facebook, în contextul evadării lui Plahotniuc din ţară şi depunerii de luni 24 iunie, a mandatului de preşedinte al PD.

Totodată, Cenuşă a ţinut să puncteze că ultima decizie a lui Vlad Plahotniuc ar fi fost luată deoarece „liderul PDM nu se poate întoarce în Moldova atât de uşor după cum pretindeau democraţii că o va face”.

Este o decizie raţională de a pleca de la şefia PD-ului, consideră politologul, specificând că astfel, Plahotniuc încearcă să-şi salveze măcar câteva din invenţiile de până acum.

„Nimeni nu ştie dacă partidul se va transforma, sau nu va rezista şi se va descompune. Dar un lucru este sigur, niciun oligarh egocentric nu vrea să plece pentru totdeauna, ci pentru o perioadă, până când apele sunt din nou tulburi”, a conchis Cenuşă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe