Chiril Moţpan: ”Regimul” de la Chişinău recurge la tentative de anihilare fizică a oponenţilor politici

Frica de Andrei Năstase şi Maia Sandu e atât de mare încât, pentru a se menţine la putere, guvernanţii sunt gata să treacă pe linie moartă până şi parcursul european al R. Moldova, susţine Chiril Moţpan.
Chiril Moţpan, secretar general PPDA
Chiril Moţpan, secretar general PPDA (The Epoch Times România)

Activistul Platformei Demnitate şi Adevăr Chiril Moţpan informează că doar o întâmplare fericită a făcut posibilă evitarea unui grav accident rutier cu implicarea autoturismului în care se afla luni, 12 noiembrie împreună cu colegul său Constantin Boeştean. Şi asta pentru că o „mână criminală” a sustras trei piuliţe de la una din roţile din spate ale automobilului.

Chiril Moţpan susţine că regimul nu ezită nici măcar o clipă să acţioneze în continuare în cel mai mârşav mod posibil împotriva oponenţilor politici.

„Până la învinuirile aberante despre finanţarea partidelor antioligarhice din surse provenite din exterior, au existat încercări de a-i exclude pe activiştii Platformei Demnitate şi Adevăr din viaţa publică prin intentarea unor dosare penale, prin plasarea în autoturism a cartuşelor de război sau încarcerarea în baza unor denunţuri false. Îmi amintesc şi de gravul accident din Bălţi în care au avut de suferit doi colegi. Şi asta se întâmplă în plină zi. La ce să ne aşteptăm mâine?”, a adăugat acesta.

Activistul Platformei DA concluzionează că „regimul” caută cu disperare motive pentru a-i reduce la tăcere pe liderii opoziţiei extraparlamentare. Frica de Andrei Năstase şi Maia Sandu este atât de mare, încât, pentru a se menţine la putere, guvernanţii sunt gata să treacă pe linie moartă până şi parcursul european al Republicii Moldova. Sunt gata să meargă şi mai departe...să recurgă la metode de anihilare fizică a fruntaşilor Platformei Demnitate şi Adevăr.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe