Ciclism: Oprah face lobby pentru reabilitarea lui Armstrong

Cunoscuta producătoare de televiziune Oprah Winfrey şi Lance Armstrong.
Cunoscuta producătoare de televiziune Oprah Winfrey şi Lance Armstrong. (George Burns / Oprah Winfrey Network via Getty Images)
Epoch Times România
22.01.2013

Cunoscuta producătoare de televiziune Oprah Winfrey opinează, după interviul în care Lance Armstrong a mărturisit că s-a dopat sistematic în cariera sa, că fostul ciclist poate redeveni un erou, pentru că lumea este dispusă să-l ierte, relatează agenţia AP.

Oprah apreciază că Armstrong a trecut prin cel mai dificil lucru din viaţa când s-a confesat în interviul difuzat joia trecută în SUA şi a recunoscut că s-a dopat la cele 7 ediţii ale Turului Franţei pe care le-a câştigat.

"Dacă el este dispus să muncească ... poate fi un adevărat erou. Oricine are capacitatea interioară de a se ridica din nou. Ceea ce contează cu adevărat în lume este ce fel de om a ales să fie", a declarat Oprah la Edmonton, prima etapă a unui turneu în Canada de Vest.

Oprah a adăugat că dezamăgirea produsă de Armstrong a fost foarte mare, dar mărturisirile sale au o mare importanţă şi l-au făcut să devină curat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor