Ciolacu: Atâta timp cât Dragnea avea o problemă cu justiţia, nu putea fi credibil

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Epoch Times România)

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit, pentru B1 TV, despre greşelile pe care le-au făcut social-democraţii în aceşti ultimi trei ani de guvernare.

"Mari greşeli am făcut când am pierdut alegerile europarlamentare, abordarea cu Legile Justiţiei, în primul rând. Chiar dacă eram îndreptăţiţi... Schimbarea a trei premieri e iarăşi o greşeală foarte mare, pe care trebuie s-o asumăm. Excluderile din partid au fost o greşeală. Prietenii cu care te înconjori sau colegii îţi spun opinia, dar decizia e a preşedintelui. Aşa s-a întâmplat şi cu Dăncilă. Au fost colegi care au spus că nu e oportună candidatura ei la prezidenţiale, dar era preşedintele partidului şi a luat decizia. E normal ca preşedintele să ia decizia", a declarat Ciolacu.

Cât despre legile justiţiei, şeful PSD a precizat că "nu ştiu cât eram sau nu îndreptăţiţi... trebuie să recunoaştem, justiţia în România nu a funcţionat într-o normalitate".

"Există zeci de cazuri de vieţi distruse, apoi achitate. Domnul Orban nu a mai candidat, dar e mai câştigat, că a ajuns premier. Am văzut şi în prezidenţiale, domnul Barna cât de atacat a fost cu un dosar penal de care nimeni nu mai ştie nimic. Funcţionarea justiţiei nu a fost una cum aştepta societatea. Faptul că am transmis noi acest mesaj cred că a fost greşit şi poate insistenţa. Atât timp cât liderul avea o problemă cu justiţia, nu putea să fie credibil. Adversarii politici au speculat acest lucru şi noi am pierdut alegerile", a afirmat Ciolacu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne