Ciolacu: Aţi dormit bine aseară, domnule preşedinte?! Cu ura lăţită pe toată faţa, aţi arătat cu degetul spre PSD

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Epoch Times Romania)

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i-a dat o replică acidă preşedintelui Klaus Iohannis, care i-a acuzat pe social-democraţi că au încercat să provoace o criză sanitară în România pentru a lovi după aceea în Guvernul Orban.

"Aţi dormit bine aseară, domnule preşedinte?! Cu ura lăţită pe toată faţa, aţi arătat cu degetul şi apoi v-aţi întors impasibil la pauza de zi cu zi. Plin de ură, nu aţi putut să vă uitaţi mai departe de sediul din Modrogran. Dacă aţi fi făcut-o aţi fi văzut că în ţara al cărui preşedinte sunteţi:

- Adulţi şi copii infectaţi ajung să scuipe cheaguri de sânge pentru că DSP-ul condus de pilele şi rudele PNL-iştilor nu e în stare de nimic; nici să facă anchete epidemiologice, nici să respecte procedurile, nici măcar să le răspundă la telefon oamenilor care sună disperaţi după ajutor!

- Gravidele mor cu zile plimbate între spitale pentru că cei pe care îi ridicaţi atât în slăvi nu au în cap decât achiziţii dubioase sau sondaje!

- Aparatura medicală, cumpărată de primari şi care ar fi salvat vieţi, este autorizată de instituţiile conduse de oamenii pe care îi giraţi... după 86 de zile – cazul CT-ului cumpărat în primăvară de primarul Daniel Tudorache şi care abia azi a primit autorizaţiile necesare;

- Niciuna dintre măştile gratuite nu a ajuns la cei care aveau nevoie de ele, deşi deja în 12 judeţe a fost instituită obligativitatea purtării lor. Hăituiţi românii pe stradă, dar niciuna dintre măştile produse de ROMARM nu a trecut de faza de prototip!

Concret, românii au aflat ieri ...NIMIC! Aţi dormit bine, domnule preşedinte?! Pentru că problemele au rămas tot acolo, mai grave şi tot nerezolvate. Situaţia ar putea degenera sub povara prostiei, hoţiei şi ticăloşiei acestor infami liberali! Iar dvs vă veţi culca la loc satisfăcut de cele două minute de ură în care aţi arătat cu degetul!", a scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Declaraţiile şefului PSD vin în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis a acuzat PSD-ul că, din raţiuni politice, cu un "cinism inimaginabil", le-au luat liberalilor instrumentele legislative de combatere a pandemiei şi au blocat timp de aproape 3 săptămâni în Parlament legea carantinei şi izolării, generând astfel o uriaşă criză sanitară.

„Cu un cinism inimaginabil au tras de timp după ce au distrus parte din legislaţie, au tras de timp ca să nu apară noua legislaţie. Sigur, după ce i-am criticat, PSD a fost foarte nervos şi m-a acuzat că eu caut vinovaţi. Nu! Stimaţi pesedişti, nu caut vinovaţi! Îi cunosc şi îi arăt cu degetul şi o să îi arăt şi astăzi cu degetul: pe voi! (...)

Dar de ce? De ce a făcut PSD acest gest de un cinism inimaginabil? Dragii mei, explicaţia este cutremurător de simplă. PSD, nemulţumit de reuşitele Guvernului PNL, a vrut să creeze o criză sanitară pentru a avea motiv să critice Guvernul.

Încă o dată PSD intenţionat a creat o criză sanitară, pentru ca la sfârşit să vină şi să critice Guvernul pentru măsuri care nu au putut fi luate. Ce să mai spui! Pentru PSD nu contează că mii de români s-au îmbolnăvit, că sute de români au murit, pentru PSD a fost important să creeze o criză ca să aibă pentru ce critica Guvernul. Acesta este PSD-ul, aceasta este explicaţia şi vă rog să o ţineţi minte", a transmis Iohannis. (Discursul integral aici).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne