Ciolacu, despre scenariul în care Iohannis nu îl va numi premier: Nu are niciun sâmbure de adevăr

Marcel Ciolacu în Parlament
Marcel Ciolacu în Parlament (Epoch Times Romania)

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică, la Antena 3 CNN, că nu există “niciun sâmbure de adevăr” în ceea ce priveşte posibilitatea ca şeful statului să nu îl numească premier la rotaţia din luna mai.

“Nu cred acest lucru pentru că nu are niciun sâmbure de adevăr. Cred că am depăşit momentul ranchiunelor personale sau politice.

Întotdeauna, pe fiecare dintre noi ne urmăreşte trecutul şi normal că apar astfel de semne. Nu cred că se va ajunge la aşa ceva”, a menţionat Ciolacu.

De asemenea, şeful PSD a afirmat că “atributul de desemnare al primului-ministru este al preşedintelui”, adăugând că “rotaţia este convenită, este prinsă în protocolul semnat cu PNL” şi că preşedintele Iohannis “a luat act de la început de acest acord politic”.

“Noi în acest moment ne dorim ca într-o lună de zile să venim cu propunerile la noul program de guvernare, pentru că este un nou Guvern şi pe urmă să le negociem, să le discutăm în coaliţie, să închidem acest program de guvernare şi să îl transmitem în spaţiul public, pentru că românii trebuie să ştie exact”, a adăugat Ciolacu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne