Ciolacu discreditează PNL: "Sper ca neputinţa să nu se transforme în ură"

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Epoch Times Romania)

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat la Antena 3 relaţia social-democraţilor cu partenerii liberali din coaliţie, în perspectiva "rotativei" guvernamentale din luna mai.

În contextul în care tensiunile s-au ascuţit în prag de rotativă, Ciolacu i-a criticat pe liberali şi a susţinut că vede o tendinţă la ei de a-şi transforma "neputinţa în ură".

Ciolacu: "N-am primit. Am primit critici pe propunerile pe care le avem. Nu vreau să intru cu critici într-un dialog cu colegii noştri de coaliţie. Să ştiţi că neputinţa se transformă în furie şi ură. Uitaţi-vă la cei de la USR, cât de răi sunt cu toată lumea."

Moderator: "Lăsaţi USR, că nu mai sunt la guvernare."

Ciolacu: "Eu nu-mi doresc ca, la colegii noştri de la Partidul Naţional Liberal, din cauza unei neputinţe (...) să se transforme în ură. Văd o tendinţă. N-am cum (să n-o văd): dacă timp de opt ore faci o şedinţă şi şase ore înjuri PSD-ul, deja este un fenomen.

Cred că ar trebui să ne facem, fiecare, o evaluare şi să vedem ce nu funcţionează şi unde nu funcţionează, decât să ne atacăm în spaţiul public şi să facem o distincţie foarte clară între un program de guvernare al României şi un program de guvernare al unei coaliţii", a spus Marcel Ciolacu la Antena 3.