Ciolacu, după intervenţia DNA: PSD nu face zid împotriva justiţiei. Totuşi, parcă reapare telejustiţia

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Epoch Times România)

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a reacţionat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, după ce procurorii DNA au efectuat descinderi la sediul PSD Arad, precum şi la locuinţele a trei parlamentari social-democraţi, într-un dosar de corupţie luare/dare de mită şi trafic de influenţă.

“Astăzi de dimineaţă, am vorbit cu domnul [preşedintele PSD Arad, Dorel - n.r.] Căprar şi m-a anunţat că există DNA-ul la sediul PSD. I-am zis să respecte legea să meargă să vadă despre ce este vorba acolo. Am văzut şi eu la televizor ce a urmat. Nu. PSD nu va face vreun zid împotriva justiţiei de niciun fel. Puţinele imagini pe care l-am văzut după Biroul Permanent Naţional, cu domnul senator Chisăliţă în căruţ, cărat pe holurile DNA-ului, sau nu ştiu pe ce holuri, beciuri, garaje. Totuşi, Justiţia să o lăsăm să se facă la procuratură, în tribunal... parcă reapar imaginile cu telejustiţia. Dar este o părere personală”, a afirmat Ciolacu.

De asemenea, liderul PSD a mai susţinut că nu comentează acţiunile DNA, adăugând totuşi că “astăzi m-am uitat ca şi dumneavoastră la televizor şi am văzut iarăşi un început de telejustiţie”.

Ciolacu a făcut remarcile în contextul în care anchetatorii au descins, luni dimineaţa, la sediul PSD Arad, la locuinţele a trei parlamentari de Arad şi Caraş-Severin, precum şi la sediul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, dar şi în casele altor suspecţi.

Cei trei parlamentari vizaţi de ancheta DNA sunt Florin Tripa şi Dorel Căprar – deputaţi PSD de Arad, precum şi senatorul PSD de Caraş Severin - Ioan Chisăliţă.

Dosarul are legătură cu şpăgile care se dădeau la DRDP Timişoara pentru măsluirea greutăţii camioanelor de marfă care treceau în Ungaria. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne