Ciolacu marchează: Parlamentarii PSD vor dona 50% din indemnizaţie pentru achiziţia de echipamente medicale

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Epoch Times România)

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, în cadrul unei videoconferinţe, că toţi parlamentarii social-democraţi vor dona jumătate din indemnizaţie pentru a sprijini achiziţia de echipamente medicale.

"Toţi parlamentarii PSD au decis că vor dona 50% din indemnizaţii pentru a sprijini achiziţia urgentă de echipamente medicale de maximă necesitate”, a declarat Ciolacu.

Ciolacu a folosit acest prilej pentru a ataca şi critica guvernul Orban pe care îl acuză că nu aduce teste, ventilatoare şi echipamente de protecţie pentru ca spitalele să le poată cumpăra.

"Singurul ajutor pe care guvernul l-a acordat în majoritatea judeţelor s-a rezumat la 50 de costume de protecţie şi în jur de 100-200 de măşti pentru medici - necesarul pentru o zi. Majoritatea spitalelor nu au teste pentru coronavirus. Sunt judeţe care ne-au spus că sunt mulţi oameni care au ieşit din carantină şi nu au fost testaţi. De aceea, fac un apel către guvern şi către preşedintele Iohannis, din partea tuturor primarilor şi preşedinţilor de Consilii judeţene, să trimită urgent teste pentru spitale. Spitalele au bani, dar trebuie să aibă de unde să cumpere teste, ventilatoare şi echipamente de protecţie, iar guvernul nu aduce aceste lucruri. Cei aflaţi în prima linie nu mai trebuie lăsaţi să lupte cu mâinile goale”, a susţinut Marcel Ciolacu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne