Cioloş: Acum sunt învinuiţi miniştrii USR-PLUS că nu a mers bine campania de vaccinare coordonată de Cîţu

Dacian Cioloş
Dacian Cioloş (Screenshot)

Dacian Cioloş, copreşedinte al USR-PLUS, a declarat duminică, la Prima TV, că, din punctul său de vedere, campania de vaccinare anti-Covid a fost politizată şi că miniştrii USR-PLUS sunt învinuiţi pe nedrept pentru eşecul acesteia. În plus, Cioloş a mai afirmat că specialiştii ar trebui să fie cei care să se pronunţe cu argumente în privinţa vaccinării, nu politicienii care lasă impresia că se “pricep la toate”.

“Trebuie să vorbească oamenii care se pricep la lucrurile astea, oamenii care pot să vină cu argumente, pentru că este vorba de sănătatea noastră. Politicienii lasă impresia că se pricep la toate. Campania de vaccinare am impresia că a fost folosită politic.

În loc să o laşi la Ministerul Sănătăţii, ea a fost dusă la un moment la premier. Acum sunt de vină miniştrii USR PLUS că nu a mers bine campania de vaccinare care a fost coordonată de premier”, a precizat Cioloş, citat de Agerpres.

Întrebat în legătură cu îndemnurile la vaccinare lansate de diverşi lideri USR-PLUS, Cioloş a lăudat demersul lor:

“Foarte bine că au făcut-o. Au convingerea asta că, dacă ei îndeamnă oamenii, aceştia o să se vaccineze. Nu cred că dacă eu îi îndemn oamenii o să se vaccineze. Am spus că m-am vaccinat, mi-am spus întotdeauna opinia, am trecut şi prin boală, încă mai am şi imunitatea dată de boală, am fost transparent cu lucrurile astea. Dar, sănătatea este o treabă serioasă, pe mine mă preocupă sănătatea mea, a familiei mele. Caut informaţii, încerc să înţeleg lucruri, pot să-mi schimbe opinia (...) atunci când vii cu argumente, când am semne de întrebare revin cu ele, pentru că sunt un om şi eu la fel ca ceilalţi oameni”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne