Cioloş: Coaliţia îşi devorează propriul Guvern, mistuit în eterna patimă a luptei pentru putere

Liderii coaliţiei de guvernământ riscă stabilitatea ţării pentru calcule personale, mici şi imorale, a tras un semnal de alarmă fostul premier Dacian Cioloş.
Dacian Ciolos
Dacian Ciolos (Florin Chirila/Epoch Times)

Coaliţia PSD-ALDE îşi devorează propriul Guvern, mistuit în eterna patimă a luptei pentru putere, din păcate, un spectacol iresponsabil, trist şi dureros pentru România, a apreciat joi, pe pagina sa de Facebook, fostul premier tehnocrat Dacian Cioloş.

"Acum un an eram puşi la zid, criticaţi de PSD şi ALDE că nu am fi avut un program de guvernare bine pregătit, că a trebuit să schimbăm câţiva miniştri, că nu am fi avut legitimitatea unor alegeri. Am tăcut şi ne-am făcut treaba până la capăt, cu responsabilitate, pentru ţară şi pentru români. Au venit alegerile. Domnul Dragnea a promis linişte şi prosperitate. A amăgit oamenii cu un program de guvernare "sclipitor", însă profund nerealist. A obţinut o largă majoritate în Parlament. A instalat un Guvern pe care a avut tot timpul să-l pregătească", a declarat Cioloş.

Fostul premier a atras atenţia că ceea ce se întâmplă acum nu este o simplă o criză politică, nu este o criză a PSD, ci o criză care afectează credibilitatea României.

"Liderii coaliţiei de guvernământ riscă stabilitatea ţării pentru calcule personale, mici şi imorale. Nici programul de guvernare, nici numărul de voturi nu ţin loc de responsabilitate şi moralitate. Este, în acelaşi timp, o criză a unui mod falimentar de a face politică în România: o politică bazată pe minciună, complicităţi şi luptă pentru putere cu orice preţ. Cum să ne mai mire faptul că oamenii nu votează, când unii lideri politici îşi bat joc, cu cinism, de aceste voturi? Acest mod de a face politică în România trebuie schimbat din temelii", a subliniat Cioloş.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne