Cioloş, din stradă: Se ajunge la o limită. Nu ne putem juca cu viitorul României!

Nu se poate construi bunăstare în România fără un soclu solid de onestitate şi de cinste, iar asta înseamnă ca Justiţia să fie lăsată să-şi facă treaba, a atras atenţia fostul prim-ministru Dacian Cioloş.
Dacian Cioloş
Dacian Cioloş (JEAN-CHRISTOPHE VERHAEGEN / AFP / Getty Images)

Fostul premier tehnocrat Dacian Cioloş a participat duminică, alături de zeci de mii de români, la protestele împotriva modificărilor la legile Justiţiei promovate de coaliţia PSD-ALDE.

"Am zis că e important să fiu şi eu aici pentru că se ajunge la o limită. A trecut aproape un an de guvernare cu potenţial de creştere economică foarte important. Cred că am ratat foarte multe momente în acest an tocmai datorită impredictibilităţii şi degringoladei în decizie şi, mai mult, atitudinea asta faţă de justiţie nu face decât să slăbească şi încrederea celor care pot investi în economie, în România, să o facă. Nu se poate construi bunăstare în România fără un soclu solid de onestitate, de cinste. Asta înseamnă că justiţia trebuie să-şi facă treaba", a declarat Cioloş, citat de Agerpres.

În opinia fostului prim-ministru, România trece printr-o perioadă fastă din punct de vedere economic.

"Am impresia că ne jucăm cu şansa asta a României acum tocmai creând impredictibilitate. Nu ne putem juca cu viitorul României prin astfel de decizii. Azi anunţăm un lucru, mâine revenim, anunţăm altceva. E vorba totuşi de oameni care guvernează ţara şi care transmit semnale şi România e percepută după comportamentul lor. Eu cred că trebuie să fie clară direcţia pe care o vrem de la România şi să facem ceea ce spunem", a punctat Cioloş.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne