Cioloş: Îmi asum fără niciun fel de rezerve susţinerea totală a Laurei Codruţa Kovesi

Dacian Cioloş
Dacian Cioloş (Vlad Negrilă / Epoch Times)

Fostul premier Dacian Cioloş şi-a expriamt susţinerea, luni, pe pagina sa de socializare, pentru fosta şefă DNA Laura Codruţa Kovesi, aflată pe lista scurtă pentru funcţia de Procuror-Şef European.

"Îmi asum fără niciun fel de rezerve susţinerea totală a Laurei Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror-şef al Parchetului European. Voi face tot ce stă în puterea mea pentru a ajuta şi a susţine această candidatură.

În ultimii 30 de ani, actuala clasă politică a alungat românii care au dorit să facă ceva pentru România. I-a împiedicat pe cei care au vrut să se implice şi a construit o elită politică formată din infractori şi din oameni lipsiţi de onestitate.

Ajunge! A venit vremea să refuzăm lungul şir de umilinţe şi să facem ceva concret pentru viitorul ţării noastre", a scris Dacian Cioloş.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne