Cioloş: PSD să nu folosească acest moment rar în istoria ţării ca să-şi rezolve problemele în justiţie

Dacian Cioloş
Dacian Cioloş (Vlad Negrilă / Epoch Times)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, acuza Bruxelles-ul de aroganţă, dar în discursurile de joi seară de la Ateneu ale liderilor europeni s-a văzut orice, numai aroganţă nu, a declarat vineri, la RFI, fostul premier tehnocrat Dacian Cioloş.

"Dragnea şi lideri PSD vorbeau şi vorbesc de multe ori de aroganţa instituţiilor europene şi a şefilor europeni vizavi de România. În modul în care s-au prezentat cei trei lideri europeni aseară la Ateneu am văzut orice, numai aroganţă nu. Să ai oameni de la vârful UE, care citează din mari oameni de cultură români, să ai preşedintele Consiliului European, polonezul Donald Tusk, care vorbeşte într-o română aproape impecabilă pentru un străin pe întregul discurs sunt semne clare de respect faţă de România, faţă de poporul român, sunt semnale clare date de deschidere pentru un parteneriat", a afirmat Cioloş.

Fostul prim-ministru şi-ar dori ca Guvernul Dăncilă să-şi joace din plin rolul cu ocazia preşedinţiei României a Consiliului UE, nu să se preocupe de "războiul politic intern", "nu să scapi de justiţie câţiva lideri pe care-i ai şi să foloseşti inclusiv imaginea României în acest moment care o să revină probabil după 12-15 ani, să avem din nou preşedinţia, deci nu să foloseşti acest moment foarte rar în istoria ţării, ca să rezolvi problemele în justiţie ale unui lider politic al partidului de guvernământ".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne