Ciucă şi Ciolacu huiduiţi la Iaşi, la festivităţile de Ziua Unirii

Premierul Ciuca la Iasi
Premierul Ciuca la Iasi

Premierul Ciucă şi liderul PSD, Marcel Ciolacu, au fost huiduiţi la Iaşi unde au fost prezenţi la festivităţile de Ziua Unirii Principatelor Române.

"Trădătorii", "La puşcărie", "Hoţii" s-a auzit dinspre manifestanţi, potrivit Ziar de Iaşi. Premierul a fost gratulat inclusiv cu un "Ciucă plagiatorul" iar Ciolacu a fost huiduit în timp ce îşi ţinea discursul.

Huiduielile din Piaţă au continuat inclusiv la discursurile ţinute de Costel Alexe, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi şi cel al primarului Chirica. Edilul s-a referit la dezbinare, în vreme ce premierul a mers mai departe, vorbind de tendinţele şi manifestările extremiste.

"Nucleul" dur al mulţimii care huiduie este format din simpatizanţi AUR: "PNL şi PSD, aceeaşi mizerie", "Vrem anticipate", "Hoţii". Corul de huiduieli a continuat şi în momentul în care premierul Ciucă şi-a început discursul.

Potrivit sursei citate, la Iaşi s-au strâns mai multe grupuri de protestatari. De remarcat sunt asociaţile care militează pentru autostrăzi “Mişcarea pentru Dezvoltarea Moldovei” şi “Împreună pentru A8”. Alături de Reset, aceştia au fost acuzaţi că ignoră sistematic finanţarea unor obiective strategice.

În centrul Pieţei au venit însă simpatizanţii şi membri AUR, în fruntea cărora s-a plasat George Simion.

Merită menţionat că în acest an la Iaşi a avut loc o mobilizarea a forţelor de ordine mai ceva ca pe vremea lui Dragnea, atrag atenţia activiştii pentru dezvoltarea Moldovei.

"Unirea forţelor de ordine.
24 ianuarie din acest an la Iaşi a fost caracterizat de ordine. Nici partidele locale nici şefii lor de la centru nu au vrut să mai iasă prost la televizor, ca anul trecut, aşa că au blindat Piaţa Unirii.
A fost frumos, a fost ca la carte. Dragnea-şi plânge-n pumni. Dacă ar fi ştiut el săracu' în 2019 cât de bine poate fi ferecat Iaşul, şi-acum ar fi fost pe grumazul nostru.
Azi s-au unit la Iaşi vreo 500 jandarmi, 100 spp-işti, poliţişti fără număr, securişti în civil mai mult de o sută. Ei au avut mare grijă de noi, de cetăţeni, ca să ne ţină departe de politicienii de carton de pe scenă. Locul delictului a fost încercuit cu şapte garduri, învelite - e drept - cu steagul naţional.
Din când în când, un jandarm sau un sereist se apropia de noi ca să ne intimideze, cu scuza unor sfaturi dezinteresate. Nu care cumva să vrem să ne unim prea tare cu Ciucă şi cu Alexe, nu care cumva să dea rău la televizor.
Ce frumos a fost la Unire!" scrie, pe Facebook, Alexandru Laurenţiu Cohal.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne