Clotilde Armand a răbufnit: Poliţia Locală Sector 1 se ocupă cu intimidarea, pe Facebook, a jurnaliştilor

Clotilde Armand(USR)
Clotilde Armand(USR) (Florin Chirila/Epoch Times)

Europarlamentarul USR Clotilde Armand acuză că Poliţia Locală Sector 1 se ocupă cu "intimidatul pe Facebook" a jurnaliştilor de la Buletin de Bucureşti.

"E foarte supărat primarul PSD de la Sectorul 1 pentru o investigaţie realizată de jurnaliştii de la Buletin de Bucureşti despre achiziţiile publice făcute în perioada pandemiei prin Poliţia Locală Sector 1. Of, ce rea e lumea asta. Problema e alta, dle primar. Să ştiţi de la mine că ancheta (vă invit să citiţi articolul) despre care afirmaţi că este 'fake news' se bazează pe date şi cifre reale preluate din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SICAP). Aceste date sunt publice, dle primar! Vreţi să ne spuneţi că SICAP e fake-news?! În fine, până vă daţi seama că sunteţi penibil cu asemenea fabulaţii poate îi lămuriţi pe cetăţenii Bucureştiului ce caută în fruntea Poliţiei Locale fostul şef al SRI Prahova", a declarat Clotilde Armand.

Potrivit deputatului european, puţină lume ştie că la Poliţia Locală Sector 1 îl avem director executiv la Direcţia Suport Operaţional pe Ilie Ion Stănescu - fostul şef al SRI Prahova.

"Dumnealui are un salariu bun şi pensia specială aferentă. Mai are şi o firmă împreună cu fina d-lui George Maior, Centrul Medical Antisigma SRL. Cam aşa este la Poliţia Locală Sector 1", a precizat Clotilde Armand.

Nemulţumirea candidatului USR pentru Primăria Sectorului 1 vine în contextul în care, pe pagina oficială de Facebook, Poliţia Locală din Sectorul 1 îi acuză pe jurnaliştii de la “Buletin de Bucureşti” de "fake news".

"FAKE NEWS. Articolul publicat astăzi, 20.05.2020 de Buletin de Bucureşti (buletin.de), cu titlul 'Cum a profitat Poliţia Sector 1 de pandemie şi a atribuit direct contracte de 1,2 milioane de euro. Episodul 1: Ţeapa de jumătate de milion de euro din spatele livrării de măşti gratuite', conţine nu una, ci o serie de informaţii false, motiv pentru care ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanţei", se arată pe pagina de socializare a instituţiei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne