Co-fondatoare „Dăruieşte Viaţă” reclamă: Cineva strânge fonduri în numele nostru pe un cont fals de Facebook

Oana Gheorghiu(Asociatia Daruieste Viata),
Oana Gheorghiu(Asociatia Daruieste Viata), (Florin Chirila/Epoch Times)

Oana Gheorghiu, co-fondatoare a Asociaţiei „Dăruieşte Viaţă”, a anunţat luni pe Facebook că o persoană a făcut un cont fals cu numele Dăruieşte Viaţă, lansând totodată şi o campanie de fundraising (strângere de fonduri) în numele ONG-ul său.

„Am raportat contul şi campania şi priviţi răspunsul. Mulţumim Mark, suntem în siguranţă aici”, a scris Oana Gheorghiu într-o notă vădit ironică faţă de răspunsul pe care administratorii platformei de socializare au catadicsit să îl dea argumentând că pagina reclamată “nu încalcă niciunul dintre Standardele comunităţii noastre”.

.
. (Facebook - Oana Gheorghiu)

În încercarea de a opri această fraudă, Oana Gheorghiu a publicat linkul spre pagina falsă de Facebook cerând followerilor săi să o raporteze ca fiind falsă.

Reamintim că Asociaţia „Dăruieşte Viaţă” este un ONG care construieşte primul spital pentru copiii bolnavi de cancer din România, cu bani primiţi integral din donaţii. Oana Gheorghiu este cofondator al asociaţiei, alături de Carmen Uscatu.

Totodată, în această perioadă de criză generată de pandemia de Covid-19, „Dăruieşte Viaţă” a lansat un nou proiect menit să doteze spitalele cu echipamente şi aparatură medicală pentru lupta cu COVID-19.

În lupta cu coronavirusul, spitalele şi personalul medical din prima linie sunt cei mai expuşi. Odată ce numărul cazurilor va creşte exponenţial, spitalele vor fi invadate de mii de cazuri care vor avea nevoie de îngrijire medicală. Este esenţial ca acestea să beneficieze de: 1. Echipamente de protecţie pentru echipa medicală pentru a evita îmbolnăvirea acestora şi o presiune şi mai mare pe sistem. 2. Aparatură medicală pentru tratarea pacienţilor gravi (aparate de ventilaţie, măşti de oxigen, sonde de intubare etc.)”, informează asociaţia pe pagina web oficială.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne