Cofondatorul platformei de tranzacţionare Crypto Amber moare "neaşteptat" în somn. Avea 30 de ani

Tiantian Kullander
Tiantian Kullander (Youtube - captură ecran)

Tiantian Kullander, fost trader de la Morgan Stanley care a cofondat platforma de tranzacţionare a activelor digitale Amber Group, a murit. Acesta avea doar 30 de ani.

Kullander "a decedat în mod neaşteptat în somn" pe 23 noiembrie, a menţionat Amber într-o declaraţie publicată vineri pe site-ul său.

"El a condus prin exemplu cu inteligenţa, generozitatea, umilinţa, sârguinţa şi creativitatea sa", a adăugat firma.

Antreprenorul cripto, poreclit "TT", a înfiinţat Amber în 2017 împreună cu un grup de foşti profesionişti din domeniul financiar, inclusiv absolvenţi ai Goldman Sachs Group şi Morgan Stanley. Compania, printre ai cărei susţinători se numără compania de investiţii de stat din Singapore Temasek Holdings, era în discuţii pentru a strânge aproximativ 100 de milioane de dolari, a raportat Bloomberg la începutul acestei luni. Este foarte probabil ca, după decesul lui Kullander, aceste planuri să fi fost suspendate.

După cum notează Bloomberg, cinci dintre fondatorii Amber - Kullander, Michael Wu, Wayne Huo, Tony He şi Luke Li - au lucrat anterior împreună în cadrul departamentului de tranzacţionare cu venit fix al Morgan Stanley din Hong Kong.

Potrivit comunicatului, Kullander a lăsat în urmă o soţie şi un fiu, iar cauza morţii sale nu a fost încă dezvăluită.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe