Condamnat la şase luni de închisoare, manelistul Dani Mocanu ameninţă: "Am să vorbesc cu Dumnezeu să rezolve situaţia"


Manelistul Dani Mocanu
Manelistul Dani Mocanu (Facebook - Dani Mocanu)

Condamnat la şase luni de închisoare cu executare şi la plata unei amenzi de 15.000 de lei, manelistul Dani Mocanu a ameninţat sâmbătă, că va „vorbi cu Dumnezeu să rezolve situaţia” şi să îi pedepsească „pe toţi cei care îmi vor răul”.

„6 luni de închisoare pentru o melodie ... dar de ce eu din atâţia artişti ??? Am să vorbesc cu Dumnezeu să rezolve situaţia şi să se răzbune pe toţi cei care îmi vor răul ţineţi-vă bine ... cu Dumnezeu nu e de joacă”, a scris Mocanu sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că, deşi în spaţiul public s-a propagat informaţia că manelistul Dani Mocanu a fost condamnat la şase luni de închisoare cu executare într-un dosar în care acesta a fost acuzat de incitare la ură şi discriminare împotriva femeilor, prin difuzarea melodiei “Curwa”, realitatea ar fi diferită, relatează Ziare.com.

Concret, potrivit portalului instanţelor de judecată, în dosarul “Curwa”, manelistul a primit, de fapt, o pedeapsă de 250 de zile de amendă penală, cuantumul unei zile de amendă fiind de 60 de lei. Prin urmare, Mocanu va avea de achitat în total suma de 15.000 de lei. Iar cele şase luni de închisoare se referă la o altă cauză. La acea vreme, Curtea de Apel Piteşti a amânat aplicarea pedepsei şi i-a acordat manelistului un termen de supraveghere, perioadă în care nu avea voie să mai facă vreo infracţiune.

Totuşi, pentru că în perioada termenului de supraveghere manelistul a săvârşit o nouă faptă penală pentru care a şi fost condamnat [dosarul “Curwa”], cele două pedepse primite în dosare diferite s-au contopit, iar instanţa a revocat amânarea executării pedepsei cu închisoarea. Astfel, Mocanu va trebui să petreacă şase luni în spatele gratiilor şi să plătească o amendă de 15.000 de lei.

Manelistul poate ataca decizia instanţei într-un interval de 10 zile. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne