“Conducători ai altor planete ne observă”: Juncker ar fi vorbit în Parlamentul European despre extratereştri

Preşedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker sigur nu a vrut să spună acest lucru în mod oficial. Atunci a fost oare ceva la mijloc? Într-un discurs în Parlamentul European, luxemburghezul ar fi vorbit de ”conducătorii altor planete”. Dar în transcrierea oficială, acest pasaj lipseşte.
(Foto: Pablo Blazquez Dominguez/Getty Images – Epoch Times Germania)

”Votul britanicilor a retezat unele dintre numeroasele noastre aripi, dar noi zburăm mai departe. Nu vom întrerupe zborul nostru în direcţia Viitor.

Orizonturi ne aşteaptă, iar noi zburăm spre acele orizonturi. Acestea sunt cele ale Europei şi ale întregii planete.

Trebuie să ştiţi că cei care ne observă de la distanţă sunt neliniştiţi. Am văzut şi am auzit un lucru: conducătorii altor planete sunt neliniştiţi, deoarece sunt interesaţi de drumul pe care îl va urma Uniunea Europeană în viitor. Şi de aceea, noi trebuie să îi liniştim pe europeni şi pe cei care ne observă din exterior.”

Astfel ar fi sunat textul original. Dar în transcrierea oficială a discursului lipseşte exact acest pasaj decisiv, în care ”Şeful Guvernului Europei” ar fi vorbit despre ”Conducătorii altor planete”.

Media speculează că Junker s-a exprimat în mod eronat şi că de fapt ar fi vrut să spună ”ceilalţi conducători ai planetei noastre”. Dar această teorie nu explică unele afirmaţii ulterioare făcute de Junker. Există şi posibilitatea ca Preşedintele Comisiei Europene să fi vorbit despre acest lucru intenţionat.