Conducerea PP-DD, în opoziţie cu propriul grup parlamentar

Dan Diaconescu la ministerul Economiei, în problema OLTCHIM
Dan Diaconescu la ministerul Economiei, în problema OLTCHIM (Epoch Times România)

Tensiune în partidul fostului star OTV, Dan Diaconescu. Deputaţii PP-DD s-au disociat de delegaţia care a participat luni la consultările pe tema finanţării Apărării cu noul preşedinţe Klaus Iohannis şi i-au transmis acestuia, în cadrul unui comunicat de presă, că punctul lor de vedere nu poate fi reprezentat de o conducere care "este artizanul îndepărtării din partid a tuturor parlamentarilor."

Din partea PP-DD au participat Simona Man, care este, potrivit deputatului Daniel Fenechiu, "singurul preşedinte de partid ce a reuşit, în nici doi ani, să-şi alunge toţi parlamentarii", precum şi Dan Diaconescu, Radu Orzaţă, Liviu Neagu şi Ionel Agrigoroaei.

"Salutăm iniţiativa Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis de a invita la consultări partidele parlamentare. Considerăm că problemele României nu se pot rezolva decât cu dialog şi consens. Având în vedere însă, că la aceste consultări a fost invitată şi conducerea PP-DD, conducere care este artizanul îndepărtării din partid a tuturor parlamentarilor, ne vedem obligaţi să vă aducem la cunoştinţă că delegaţia PP-DD chemată azi (luni- n.r.) la Palatul Cotroceni nu reprezintă punctul de vedere al Grupului parlamentar format din deputaţi aleşi pe listele PP-DD", se precizează într-un comunicat de presă remis de grupul parlamentar PP-DD din Camera Deputaţilor.

Dintr-un total de 13 deputaţi care au mai rămas în PP-DD, zece deputaţi au semnat comunicatul respectiv aceştia manifestându-şi totodată "disponibilitatea de a susţine orice demers în interesul României."

În ciuda opoziţiei propriilor deputaţii, Simona Man şi-a văzut de treabă şi a semnat astăzi, alături de reprezentanţii celorlalte formaţiuni invitate la consultări, Acordul politic pe tema încheierii unui acord politic cu scopul asigurării, în 2017, a unui prag minimal de 2% din PIB pentru Ministerul Apărării Naţionale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne