Cu oiştea-n gard la Primăria Capitalei. Viceprimarul PSD, derapaj verbal la adresa unui consilier ALDE

Aurelian Bădulescu
Aurelian Bădulescu (Epoch Times România)

Viceprimarul PSD Aurelian Bădulescu s-a făcut „remarcat” încă o dată printr-un nou derapaj avut în timpul şedinţei desfăşurate vineri, la Primăria Capitalei, în cadrul căreia au fost dezbătute şi votate mai multe proiecte. În timpul dezbaterilor, Bădulescu i-a dat o replică într-un limbaj vulgar consilierului general de la ALDE Tudor Ionescu, informează Digi24.

Redăm dialogul dintre cei doi:

Tudor Ionescu: Eu înţeleg că unii sunt singuri de Valentine's Day, dar nu e o problemă asta. Dacă trebuie o cohortă de persoane să sară pentru că mi-am permis să iau cuvântul, aştept, nu e niciun fel de problemă. O singură precizare, pe proiect. Terenul nu este al Ministerului Finanţelor, ci este al statului român.

Aurelian Bădulescu: Păi, băi, băiatule, statul român e Ministerul de Finanţe. Tu nu ştii administraţie? Băi, ***! Tu nu înţelegi? Te faci de râs!

Disputa celor doi a avut loc pe tema construirii unui parc în cartierul Prelungirea Ghencea, proiect la care consilierul Tudor Ionescu a dorit să depună un amendament, stârnind nemulţumirea viceprimarului Aurelian Bădulescu.

Bădulescu este deja notoriu pentru ieşirile sale în decor din timpul şedinţelor de Consiliu General, în care deseori se remarcă prin derapaje verbale la adresa reprezentaţilor opoziţiei.