Daea a împlinit 70 de ani. A fost sărbătorit de pesedişti cu un tort în formă de... "oaie"

(stiripesurse.ro)

Cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani, ministrul demis al Agriculturii, Petre Daea, a fost sărbătorit de o parte din social-democraţi cu un tort în formă de oaie.

La eveniment au fost surprinşi de presă, printre alţii, premierul demis Viorica Dăncilă, lui Daea i se cântă tradiţionalul "La Mulţi Ani!".

Pe masă se poate vedea un tort în formă de oaie. De ce tort în formă de oaie? Pentru că relaţia dintre acest animal şi Daea este deja de notorietate, ministrul remarcându-se printr-o serie de declaraţii inedite care au stârnit amuzament pe reţelele de socializare.

Spre exemplu: "Oaia este o statuie vie. [...] Uitaţi-vă dumneavoastră astăzi în orice parte a ţării cât de frumos este acest animal pe păşunile verzi ale ţării româneşti. Frunza o are toată lumea, dar oile ca în România nu. Lângă oaie găseşti o frunză, lângă frunză nu poţi să găseşti o oaie".

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne