Dan Petrescu: "Suntem toţi fericiţi şi mândri. Am reprezentat România cu cinste."

Celtic a ieşit din Champions League după ce a primit patru goluri de la CFR Cluj, o evoluţie de mare clasă şi încântătoare arătată de jucătorii pregătiţi de fostul internaţional Dan Petrescu, rezultat ce le-a asigurat acestora calificarea în play-off-ul competiţiei.
Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Dan Petrescu.
Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Dan Petrescu. (Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA/facebook)

Campioana României, CFR Cluj a acces play-off-ul UEFA Champions League după o victorie memorabilă în faţa campioanei Scotiei, Celtic Glasgow, scor final 4-3, Ciprian Deac (27), Billel Omrani (74 - penalty, 80) şi George Ţucudean (90 7) fiind eroii grupării ardelene.

"Suntem toţi fericiţi şi mândri. Am reprezentat România cu cinste. Sunt mulţumit că am închis gura celor care au spus că nu am câştigat campionatele pe merit. Avem o echipă fantastică şi suntem cei mai buni din România.. Am eliminat trei echipe mai bune decât noi.. M-am întors pentru acest grup minunat. Le-am spus că dacă ne apărăm, nu avem nicio şansă. Le-am spus că trebuie să facem presing sus, altfel, nu aveam nicio şansă", a declarat fostul internaţional la Digi Sport.

După egalul înregistrat în tur, 1-1, jucătorii pregătiţi de Dan Petrescu nu erau văzuţi ca favoriţi, dar au surprins frumos cu o evoluţie de mare clasă şi multă determinare, în faţa unei echipe mult mai puternice şi care dispune de un lot mai valoros.

În grupele Champions League, CFR va avea o misiune şi mai grea în faţa celor de la Slavia Praga.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport