Dancă: Pavel Popescu l-a bruscat pe Orban pe treptele din Modrogan. Mulţi dintre susţinătorii lui Cîţu distrug PNL

Ionel Danca - gov.ro
Ionel Danca - gov.ro (Epoch Times România)

Deputatul PNL Ionel Dancă a declarat, marţi, la postul B1 TV, că preşedintele PNL Sector 4, Pavel Popescu, un susţinător al premierului Florin Cîţu în cursa pentru şefia partidului, l-a îmbrâncit pe Ludovic Orban pe treptele sediului PNL din Aleea Modrogan. În plus, Dancă i-a acuzat pe liberalii care îl susţin pe Cîţu că distrug PNL-ul.

“E colegul care a fost ales la filiala Sector 4, aşa cum bine ştim, în condiţii total, să spunem, discutabile şi inacceptabile de-a dreptul. Dacă mi-aţi fi spus că voi intra în discuţie cu un coleg care a bruscat preşedintele partidului pe treptele din Modrogan la alegerea lui ca preşedinte şi modul în care a fost ales preşedinte, cu siguranţă aş fi refuzat invitaţia, nu pentru gesturile pe care le-a făcut, ci pentru caracterul unor colegi şi colegul de discuţie e un exemplu”, a precizat Dancă, un susţinător al lui Orban în competiţia internă pentru conducerea PNL.

De asemenea, Dancă a afirmat că o mare parte dintre liberalii care îl susţin pe Cîţu la Congresul din această toamnă nu au demonstrat nimic în politică şi distrug partidul:

“Am asistat la nenumărate întâlniri şi discuţii în care colegul venea la dl Orban şi-i spunea ‘Ludovic, sunt cu tine până la capăt, niciodată nu te voi trăda’. Preşedintele îi răspundea: ‘De ce îmi spui lucrurile astea? Că alţi colegi nu le spun…’. Mulţi din cei din echipa de susţinători ai lui Cîţu nu au demonstrat nimic în politică şi distrug PNL. Sunt supărat, cum sunt mulţi liberali”.

Numele lui Pavel Popescu a mai fost legat de un incident similar în timpul alegerilor PNL din Sectorul 4. Mai exact, la începutul lunii iulie, Orban ar fi fost bruscat de agenţii care asigurau paza la filiala partidului din Sectorul 4.

Incidentul a avut loc la coborârea de pe scenă, după ce Orban a susţinut un discurs. Scena trebuia eliberată pentru a fi instalată urna în care urmau să fie introduse buletinele de vot, moment în care agenţii angajaţi de preşedintele filialei PNL Sector 4, Pavel Popescu, l-ar fi îmbrâncit pe Orban.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne