Dăncilă, către Manda: Să spuneţi că nu puteţi să câştigaţi alegerile cu o proastă nu vă face cinste! [surse]

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Epoch Times România)

Reporterul Mădălina Mihalache, de la Realitatea PLUS, a dezvăluit marţi seară, pe pagina sa de Facebook, drama care se desfăşoară în prima şedinţă PSD care are loc după alegerile prezidenţiale.

"Scene de Kafka în prima şedinţă PSD de după prezidenţiale. Dăncilă, către Claudiu Manda, soţul şefei sale de campanie: 'să spuneţi că nu puteţi să câştigaţi alegerile cu o proastă nu vă face cinste! Nu sunteţi bărbat dacă jigniţi o femeie!'

Olguţa Vasilescu renunţă să mai fie şef de campanie. Dăncilă începe să plângă şi vrea să plece de la şedinţă. Sala o opreşte.

Dăncilă spune că poate a fost o greşeală că a acceptat să candideze: 'Să rămână Manda candidat!' Tot Dăncilă: 'intrarea în turul II a salvat partidul. Unii preşedinţi au fost în concediu!'", a scris reporterul pe pagina sa de socializare.

Discuţiile sunt extrem de aprinse, se urlă de se aude până în curtea sediului PSD.

Ulterior, Mădălina Mihalache a revenit cu update-uri de la faţa locului:

"Viorica Dăncilă a părăsit sala unde se desfăşoară Comitetul Executiv Naţional! I-a anunţat pe colegi ca va anunţa că se RETRAGE din cursa pentru alegerile prezidenţiale! Şedinţa e suspendată! Claudiu Manda a mers şi discută cu ea în biroul ei."

"Şedinţa s-a reluat! Dăncilă a revenit în sală! Aplauze!"

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne