Dăncilă, înaintea moţiunii: Cred că românii nu îi vor ierta pe cei care astăzi vor trăda Partidul

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă i-a avertizat joi, la Parlament, înaintea votului pentru moţiunea de cenzură, pe parlamentarii PSD care vor trăda partidul că nu vor fi iertaţi de români.

“Nu am emoţii, am încredere în colegi, am încredere că moţiunea nu va trece, aşa cum am spus de fiecare dată”, a declarat şefa PSD.

Întrebată ce le transmite acelor social-democraţi care încă ar avea de gând să voteze moţiunea, Dăncilă a replicat că, în opinia sa, “acest lucru i-ar compromite din punct de vedere politic”, în special în contextul “semnalelor primite din teritoriu”.

“Cred că nimeni – nu e vorba de membrii partidului sau de parlamentari – cred că nimeni nu îi va ierta dacă astăzi vor trăda partidul care i-a făcut, care i-a adus în Parlamentul României”, a fost avertismentul lansat de premierul Dăncilă potenţialilor “trădători”.

În plus, întrebată dacă PSD, comparativ cu alte partide ale momentului, are de oferit mai multe, Dăncilă a declarat: “Sigur că da. În primul rând un program de guvernare şi o echipă guvernamentală pe care opoziţia nu o are. Înlocuim actualul guvern cu ce? Nu au program de guvernare, nu ştim cine vine la guvernare şi cred că acest lucru spune multe”.