Dăncilă, supărată pe Iohannis că n-a invitat-o la summit: Se aduc costuri de imagine pentru ţara noastră

Premierul Viorica Dăncilă s-a arătat nemulţumită că nu a fost invitată de Administraţia Prezidenţială la summitul "Iniţiativa celor 3 Mări".
Viorica Dancila
Viorica Dancila (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Summitul "Iniţiativa celor 3 Mări" găzduit de Cotroceni a fost politizat într-un mod total lipsit de responsablitate şi de etică, a transmis marţi, la începutul şedinţei de guvern, premierul Viorica Dăncilă, care nu a participat la eveniment pentru că preşedintele Klaus Iohannis nu a invitat-o.

"Din păcate, nu pot să nu remarc faptul că şi această reuniune internaţională este politizată într-un mod total lipsit de responsabilitate şi de etică. Acumularea de capital electoral nu ar trebui să primeze în faţa intereselor economice ale României. Este regretabil faptul că se folosesc astfel de evenimente şi instituţii ale statului în jocurile politice, evenimente care ar trebui să promoveze România şi care să nu aibă mize personale, evenimente care sunt folosite, de multe ori, în detrimentul intereselor publice ale României, aducând costuri de imagine pentru ţara noastră", a declarat Dăncilă, citată de Agerpres.

Prim-ministrul a continuat să lanseze săgeţi în direcţia Administraţiei Prezidenţiale.

"De aceea, mă aşteptam ca organizatorii acestui important eveniment să îşi canalizeze energiile în implicarea tuturor instituţiilor şi aducerea la aceeaşi masă a celor care avem pârghiile să promovăm interesele României, astfel încât să dăm dovadă de unitate în faţa partenerilor internaţionali. Ca prim-ministru, vă asigur că Guvernul României nu va fi deturnat de la misiunea pe care o are de a lucra pentru binele românilor, punând în practică programul de guvernare", a precizat Dăncilă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne