Dănuţ Coman a demisionat din funcţia de preşedinte al clubului FC Hermannstadt

"O veste tristă se revarsă în puterea nopţii... Dani Coman a demisionat din funcţia de preşedinte executiv al AFC Hermannstadt! Tot ce putem să spunem într-un astfel de moment greu este: mulţumim, domnule preşedinte", - se arată într-un comunicat.
Fostul fotbalist Dănuţ Coman.
Fostul fotbalist Dănuţ Coman. (FC Hermannstadt/facebook)

Clubul de fotbal FC Hermannstadt a anunţat că Dănuţ Coman a renunţat la funcţia de preşedinte ca urmare a problemelor financiare cu care se confrunta gruparea sibiană.

"Am sperat că revenirea în Superliga va reprezenta declicul de care era şi este atâta nevoie. Am tras câte semnale de alarmă am putut pentru ca munca jucătorilor, a staff-ului, a celor din club, să fie apreciată sau, mai bine spus, respectată aşa cum merită! Şi, credeţi-mă, au fost echipe de eşalon secund cu bani mai mulţi cheltuiţi decât FCH... Însă cu un grup unit, o adevărată familie (pot spune!), am reuşit mult dorita promovare! De bugetele echipelor din Superliga nici nu are rost să vorbim... Am trăit cele mai dificile momente, paradoxal, nu când nu se obţineau rezultate, ci atunci când trebuia să merg în vestiar şi să fac promisiuni care nu s-au putut onora. Te doare cel mai tare, pentru că le pierzi încrederea", a spus fostul preşedinte.

"Mesajul meu pentru jucătorii FCH este să rămână uniţi, iar pentru suporterii sibieni să fie alături de ei şi de AFC Hermannstadt, pentru că reprezintă cu cinste şi onoare oraşul & comunitatea. Las echipa pe mâna unor profesionişti în fotbal, cu care am lucrat excelent şi care pot continua fără probleme acest proiect, din punct de vedere sportiv.

Din punct de vedere financiar, sper ca problemele să se rezolve, pentru că altfel va fi foarte, foarte greu. M-am simţit extraordinar alături de echipă, alături de staff, de patronat, am simţit că formăm un grup puternic, iar promovarea Sibiului chiar este o performanţă. De demersul meu, apelul meu la ajutor, cel pe care îl ştiţi cu toţii foarte bine, cred că ar fi beneficiat tot sportul sibian. Eu tot sper că oraşul se va trezi la timp pentru a face din AFC Hermannstadt cu adevărat un simbol! Le mulţumesc tuturor şi le ţin pumnii! O parte din inima mea rămâne la Sibiu, cu siguranţă, dar nu mai puteam continua doar cu promisiuni, bune intenţii şi speranţe", a mai spus Coman.

FC Hermannstadt, revenită în primul eşalon fotbalistic de la noi din ţară la doar un sezon după ce retrogradase, ocupă în prezent locul 3 al clasamentului, cu 8 puncte după 4 etape disputate.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport