Davos îşi face planuri pentru următoarea pandemie. Sugerează infrastructuri digitale naţionale pentru a urmări vaccinarea

(Captură Foto)

Discuţiile de la Davos ale Forumului Economic Mondial necesită adesea o anumită "citire printre rânduri" pentru a înţelege ce spun cu adevărat participanţii globalişti, dar în zilele noastre nu mai este nevoie de prea multă interpretare.

De la evenimentul pandemic, împreună cu lockdown-urile şi încercările de a introduce paşapoarte de vaccinare, reprezentanţii establishmentului au fost mult mai deschişi în ceea ce priveşte agenda şi intenţiile lor pentru viitor, relatează site-ul de ştiri Zero Hedge.

La urma urmei, Klaus Schwab a fost cel care a numit Covid-19 o "fereastră de oportunitate rară, dar îngustă" pentru a pune în aplicare "marea resetare" a ordinii economice şi politice actuale. Ultimii ani au arătat că mulţimea de la Davos încă se agaţă de panica pandemică care se estompează ca de "vremurile bune de odinioară", când ar fi putut avea tot ce îşi doreau, inclusiv centralizare totală.

Globaliştii continuă să refuze să abordeze numeroasele lor eşecuri, dar îşi dau seama că adevărul a ajuns în mainstream şi mult prea mulţi oameni pun acum la îndoială validitatea restricţiilor, obligativitatea purtării măştilor şi a vaccinurilor cu ARNm. Toate aceste măsuri s-au dovedit a fi în mare parte inutile în prevenirea răspândirii virale, iar acum se admit efectele secundare negative ale vaccinurilor, cel puţin până la un punct. În concluzie, pandemia nu a fost oportunitatea de aur la care Klaus Schwab şi WEF se aşteptau, precizează site-ul citat.

Speranţele şi visele lor se îndreaptă acum către o viitoare pandemie, poate una cu o rată de mortalitate mult mai mare, care să creeze o teamă publică mai uşor de exploatat.

De remarcat, într-unul dintre panelurile de discuţii de la Davos - 100 de zile pentru a depăşi următoarea pandemie -, din care au făcut parte şi fostul premier britanic Tony Blair şi actualul şef al Pfizer, Albert Bourla, au fost făcute comentarii cu privire la lipsa unui acord unificat privind răspunsul politic.

Conform Zero Hedge, participanţii la discuţii nu intră în detalii, dar s-ar putea să se refere la refuzul unor guverne de a continua mandatele în curs şi paşapoartele de vaccinare.

Rezistenţa publicului faţă de astfel de acţiuni a generat temeri în rândul oficialilor guvernamentali cu privire la cât de departe îşi pot forţa norocul. În mod clar, aceştia au decis că se joacă cu focul, deoarece mulţi dintre aceşti lideri au dat înapoi.

Panelul concluzionează că, în viitor, instituţiile globale trebuie să exercite o presiune constantă asupra guvernelor şi, aparent, o presiune constantă asupra populaţiilor naţionale pentru a obţine rezultatele dorite.

Prin extensie, Africa este menţionată de câteva ori în timpul panelului ca un exemplu al necesităţii de "echitate" în răspunsul la pandemii.

Totuşi, ceea ce nu s-a discutat în panel este lipsa de decese cauzate de Covid în Africa, în ciuda faptului că aproximativ 65% din continent nu este vaccinat, conform aplicaţiei New York Times pentru monitorizarea vaccinării în întreaga lume.

Conform site-ului citat, exemplul african ca grup de control pentru cei nevaccinaţi a fost un ghimpe în coasta globaliştilor în ultimii doi ani şi, în mod evident, aceştia doresc să schimbe acest lucru.

Un alt comentariu foarte interesant este făcut de Tony Blair, care solicită o infrastructură digitală naţională pentru urmărirea vaccinărilor.

Blair sugerează că, pentru ca diverse guverne naţionale să se alăture agendei, acestea ar trebui să fie convinse că problemele legate de pandemii sunt "probleme continue".

Albert Bourla a abordat posibilitatea şi provocările legate de producerea de vaccinuri într-un interval de timp şi mai scurt pentru a răspunde la noi evenimente virale. Concluzia sa: autorităţile de reglementare trebuie să continue să ţină uşile deschise pentru Big Pharma în ceea ce priveşte rapiditatea, chiar şi atunci când nu este în joc o pandemie.

În medie, un vaccin necesită cel puţin 10 ani de studii privind siguranţa şi efectele secundare pe termen lung. Vaccinurile împotriva Covid-19 au fost dezvoltate şi administrate în mai puţin de un an, în baza unei autorizaţii de urgenţă. Acest nou standard privind siguranţa vaccinurilor este ceea ce Big Pharma şi WEF doresc pentru toate vaccinurile şi medicamentele din viitor, susţine Zero Hedge.

Bourla recunoaşte apoi, într-un mod dezinvolt, un lucru pe care mulţi oameni l-au bănuit: că cea mai mare provocare în aplicarea mandatelor şi a vaccinării pe scară largă a fost scepticismul publicului.

În plus, Bourla şi alţii se referă la acest lucru ca la "politizarea" mandatelor de vaccinare, dar în realitate a fost doar rezistenţă la autoritarism şi este un lucru care a frustrat planificarea globalistă la fiecare pas.

Totodată, în niciun moment participanţii la panel nu recunosc numeroasele studii care arată ineficienţa purtării măştilor, ineficienţa lockdown-urilor, ineficienţa vaccinurilor şi riscurile pe care le implică, susţine site-ul citat, adăugând că motivele rezistenţei populaţiei nu sunt importante pentru globalişti, ci doar modalităţile prin care pot obţine o mai mare conformare în timpul următorului eveniment viral.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Opinii